Θανάσης Κύρκος: «Θα κάνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση»

Τελευταία Ενημέρωση:

Δίπλα στην πλειοψηφούσα παράταξη σε  ότι ωφελεί την περιοχή και απέναντι όταν χρειάζεται θα σταθεί η μείζονος αντιπολίτευση, σύμφωνα με τα όσα, είπε ο επικεφαλής Θανάσης Κύρκος, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Όπως ανάφερε:  «H παράταξη μου τώρα, και όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της, από εδώ και στο εξής από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Mαλεβιζίου, θέση  που μας εμπιστεύτηκαν και μας κατέταξαν οι δημότες, θα συνεχίσουμε  με τον ίδιο ζήλο και την ίδια διάθεση προσφοράς.  Τόσο εντός όσο και εκτός του δημοτικού συμβουλίου να εργαζόμαστε   και να  συνεισφέρουμε στα δημοτικά πράγματα, με  θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις.

  Επειδή συνειδητή μας επιλογή  και σκοπός μας είναι να ασκήσουμε εποικοδομητική για τον τόπο και τους ανθρώπους του   αντιπολίτευση,  και να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα συνεχίζει την αναπτυξιακή προοπτική του Μαλεβιζίου.

θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλόβουλα υποστηρικτικοί στο έργο και στις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής  όταν αυτές κατά την κρίση μας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ αντίθετα θα είμαστε επικριτικοί, πάντοτε   όμως με στοιχεία και επιχειρήματα, όταν διαπιστώνουμε ότι  οι πολιτικές αποφάσεις και επιλογές  της δημοτικής αρχής  δε θα εξυπηρετούν το συμφέρον του τόπου και των δημοτών.

Πάντοτε όμως  με τρόπο θεσμικό και  πολιτικά  κόσμιο

γιατί οποίες πολιτικές διάφορες και αν έχουμε το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο μας μας ενώνει.

Ας ελπίσουμε το νέο δημοτικό συμβούλιο με αυτή τη σύνθεση του, θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες των δημοτών  για όλους   εμάς  σαν  σύνολο, αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά.

    Εύχομαι να έχουμε   μια γόνιμη και παραγωγική θητεία του δημοτικού μας συμβουλίου».             

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...