Οι τιμητικές απονομές εκ μέρους του ΑΟ Δαμάστα στο Super Cup

Petite Perle 300×250

Μεταξύ των τιμητικών βραβεύσεων που έγιναν στο Super Cup ΕΠΣΗ, έγιναν και απονομές εκ μέρους του οικοδεσπότη της διοργάνωσης ΑΟ Δαμάστας. Συγκεκριμένα:

1) Στον πρωταθλητή κολύμβησης ΑμεΑ, Κωνσταντίνο Δημητρουλάκη του Στυλιανού παρέδωσε τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος της Δαμάστας, Αντώνης Παπαδάκης. Ο Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης αποτελεί έναν από τους μαχητές της ζωής και του αθλητισμού και ο κ. Παπαδάκης στηρίζει όλες του τις προσπάθειες.

2) Στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Δαμάστας Σταύρο Κατσαρό παρέδωσε τιμητική πλακέτα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης. Ο Σταύρος Κατσαρός έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Δαμάστας τις προηγούμενες δεκατίες και η προσφορά του στο σωματείο ήταν πολύτιμη.

3) Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας για την κοινωνική του προσφορά στα δρώμενα του χωριού. Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Σαρρής από τον εντεταλμένο σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκο Συριγωνάκη.

Επίσης, η ΕΠΣΗ απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη για την άψογη φιλοξενία και άρτια διοργάνωση του Super Cup. Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο προπονητής της Δαμάστας κ. Μανόλης Σουτζής από τον ΠΟΑ, καθώς το σωματείο του Ατσαλένιου τον τίμησε ως παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ