"Πνίγονται" στα σκουπίδια και ζητούν ο Δήμος Μαλεβιζίου να παρέμβει

Petite Perle 300×250

Η κατάσταση με τα απορρίμματα έχει φθάσει στο απροχώρητο για τους κατοίκους της περιοχής Αγάκου Μετόχι, κοντά στο ΠΑΓΝΗ και συγκεκριμένα για όσους ζουν πέριξ της συμβολής των οδών Ιδομενέως και Βροντησίου, που υπάγονται στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, που συνοδεύονται και από το φωτογραφικό υλικό που σας παρουσιάζουμε, τα απορριμματοφόρα του Δήμου Μαλεβιζίου επισκέπτονται την περιοχή τους δύο φορές την εβδομάδα κι αν μπορέσουν. Κάποιες φορές η αποκομιδή γίνεται μόλις μια φορά εβδομαδιαίως.

Ωστόσο η περιοχή αυτή αναπτύσσεται οικιστικά διαρκώς.Κτίζονται νέα σπίτια και λειτουργούν νέες επιχειρήσεις που επιβαρύνουν με απορρίμματα τους κάδους που έχουν τοποθετηθεί εκεί με αποτέλεσμα την εικόνα που βλέπουμε.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι γεμάτοι κάδοι με τα σκουπίδια που δεν χωρούν να εναποτίθενται έξω απ αυτούς με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς δυσοσμίας και γενικότερα δημόσιας υγείας.

Κατά καιρούς είχαν ενημερώσει οι κάτοικοι το δήμο Μαλεβιζίου , είχαν αποστείλει και φωτογραφικό υλικό, όμως λύση ουσιαστική δεν βρέθηκε. Προστέθηκαν κάποιοι νέοι κάδοι αλλά το πρόβλημα παραμένει και μπορεί να λυθεί μόνο εφόσον η δημοτική αρχή αποφασίσει να γίνεται τακτικότερα η αποκομιδή των απορριμμάτων

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ