"Η προεκλογική στήριξη του Σπύρου Καλλέργη στον Μενέλαο Μποκέα, εξαργυρώθηκε…"

Petite Perle 300×250

Σκληρή ανακοίνωση της παράταξης "Νέοι Δρόμοι"

Με μία σκληρή ανακοίνωση η παράταξη "Νέοι Δρόμοι" καυτηριάζει τη σύμπραξη που έγινε μεταξύ του Μενέλαου Μποκέα και του Σπύρου Καλλέργη και κάνει λόγο για εξαργύρωση της προεκλογικής στήριξης που παρείχε η παράταξη "Ενωμένο Μαλεβίζι", με τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η προεκλογική στήριξη του Σπύρου Καλλέργη στον Μενέλαο Μποκέα, εξαργυρώθηκε με τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.

Μια θέση που ο νέος Δήμαρχος Μαλεβιζίου απλόχερα πρόσφερε στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Έστω και καθυστερημένα οι δημότες του Μαλεβιζίου αντιλαμβάνονται τα όσα συνέβησαν προεκλογικά. Αυτό που δίσταζαν και οι δύο να μας πουν πριν τις εκλογές αποκαλύπτεται σήμερα με εκκωφαντικό τρόπο!

Με αδιαφάνεια και χωρίς καμία προγραμματική σύγκλιση, ενεργώντας πίσω από κλειστές πόρτες και εφαρμόζοντας πρακτικές άλλων εποχών γεμάτες από ίντριγκες και συναλλαγές, ο νέος Δήμαρχος μας γυρνάει στο χθες με έναν και μόνο στόχο: Την αριθμητική κυριαρχία του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι εξαγγελίες περί «συνεννόησης», «συνεργειών», «κοινών προσπαθειών» και μιας «νέας αντίληψης στην αυτοδιοίκησης» όπως δήλωσε ο κος Δήμαρχος κατά την ορκωμοσία του, αποδείχτηκαν μάλλον λεκτικά πυροτεχνήματα και ξεχάστηκαν μόλις την πρώτη εβδομάδα διοίκησης του δήμου.

Τα παραπάνω γεγονότα μας λυπούν και ειδικότερα το ότι ο νέος Δήμαρχος δεν εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα και την ευκαιρία που είχε να επιδιώξει την ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών, ουσιαστικών, γόνιμων και με πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες του Μαλεβιζίου. Αυτό θα γινόταν μέσα από ένα πραγματικό,  ειλικρινή και προπαντός φανερό  διάλογο με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, όπου θα συζητούσαμε όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τους δημότες του Μαλεβιζίου.

Η επιλογή του όμως να αγνοήσει επιδεικτικά τόσο την παράταξή μας όσο και την έτερη παράταξη της αντιπολίτευσης και να ολοκληρώσει εν κρυπτώ την προεκλογική του συνεργασία με τον κ. Καλλέργη – ποιος ξέρει με τι άλλα πολιτικά ανταλλάγματα – δεν γίνεται να μας αφήσει άπραγους.

Είμαστε υποχρεωμένοι, υπηρετώντας τη βούληση των πολιτών και τον θεσμικό μας ρόλο ως Αξιωματική Αντιπολίτευση του Δήμου Μαλεβιζίου, να καυτηριάζουμε και να  αναδεικνύουμε αυτές τις πρακτικές. Σε τέτοιου είδους τακτικισμούς, ο κ. Μποκέας θα μας βρίσκει απέναντι!".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ