Χάθηκε βαρύς οπλισμός του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο

Petite Perle 300×250

Έρευνες διεξάγονται από το Πολεμικό Ναυτικό και την Αστυνομία

Έρευνες διεξάγονται από το Πολεμικό Ναυτικό για την απώλεια στρατιωτικού υλικού από τον Ναυτικό Σταθμό Λέρου, καθώς έπειτα από καταμέτρηση που έγινε φαίνεται πως λείπουν αντιαρματικά. 

Όπως αναφέρει το hellasjournal.com, με το πρώτο φως της ημέρας ανώτατοι αξιωματικοί από το επιτελείο και τον Στόλο μεταβαίνουν στο νησί των Δωδεκανήσων για να ηγηθούν των ερευνών που ήδη έχουν ξεκινήσει. 

Ο πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ, εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝ, έκανε την εξής δήλωση: «Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ). Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει διαταχθεί προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό».

Επίσης, την έρευνα έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική (κλιμάκιό της ήδη ταξιδεύει για το νησί), ενώ έχει διαταχθεί προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες αφαιρέθηκε ή χάθηκε το στρατιωτικό υλικό. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ