Χτύπησε το πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Κρουσώνα

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε και στα σχολεία του Κρουσώνα, όπου τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Οι μαθητές όλων των ηλικιών βρέθηκαν από νωρίς στα σχολεία τους ανυπομονώντας να συναντήσουν τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους.

Ο Αγιασμός στο νηπιαγωγείο τελέσθηκε με μια μικρή καθυστέρηση, στις 9.30 το πρωί, ενώ ακολούθησαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο, το Λύκειο αφήνοντας τελευταία τον παιδικό σταθμό και το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Στο σύνολο τους οι εκπαιδευτικοί ευχήθηκαν στους μαθητές μια καλή, δημιουργική σχολική χρονιά με καλές επιδόσεις και κυρίως με υγεία.

Ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα Μιχάλης Τσικνάκης δήλωσε στη «Φωνή Του Μαλεβιζίου» ότι όλα είναι έτοιμα για να μπουν σιγά σιγά στις τάξεις και να ξεκινήσουν τη διδασκαλία ενώ αναμένουν πως κάποια κενά που υπάρχουν σε εκπαιδευτικό προσωπικό θα καλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος έκανε αναφορά σε κάποια τεχνικής φύσεως ζητήματα που απασχολούν το σχολείο εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με τη βοήθεια του Δήμου Μαλεβιζίου θα αντιμετωπιστούν έγκαιρα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ