Δήλωση Δημάρχου Βιάννου για τη νέα σχολική χρονιά

Petite Perle 300×250

Με πολλά χαμόγελα και προσμονή για τη νέα σχολική χρονιά τελέστηκε σήμερα ο αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Βιάννου, παρουσία των γονέων, του Δημάρχου Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Σταυρακάκης παρευρέθηκε διαδοχικά στον παιδικό Σταθμό, το Δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Βιάννου. Με αφορμή την έναρξη της φετινής εκπαιδευτικής διαδικασίας ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Βιάννου να έχουν υγεία και δύναμη, ώστε μέσα από τη φετινή διδακτική διαδικασία και υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους.

Αυτό που θέλω να τονίσω απευθυνόμενος στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και φυσικά στους γονείς των παιδιών, είναι πως η νέα Δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά θα είμαστε στο πλευρό τους, αρωγοί στην προσπάθεια που θα καταβάλλει ο καθένας από το δικό του μετερίζι για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Μέσα από τη φετινή σχολική χρονιά, για την οποία θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να κυλήσει ομαλά και απροβλημάτιστα, ώστε αυτή να αποτελέσει μια διαδρομή με απώτερο σκοπό τη θεμελίωση των βάσεων για τους μαθητές που θα τους βοηθήσουν να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και τελικά θα τους επιτρέψουν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ