Παρουσία του Δημάρχου ο αγιασμός στο Γυμνάσιο Τυλίσου (φωτό+βίντεο)

Τελευταία Ενημέρωση:

Με την παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Μανώλη Καρτσωνάκη έγινε ο αγιασμός στο Γυμνάσιο Τυλίσου.

Από νωρίς γονείς και παιδία είχαν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο ενώ πιο εμφανή ήταν το τρακ που είχαν τα πρωτάκια. Τον Αγιασμό τέλεσαν ο εφημέριος πατήρ-Γεώργιος Μαλλιωτάκης και πατήρ-Εμμανουήλ Αστυρακάκης ενώ το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Περυσσινάκης, Μιχάλης Ξυλούρης, Θανάσης Κύρκος, ο πρόεδρος της κοινότητας Μανώλης Βασιλάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Νίκος Μαματζάκης και εκπρόσωποι φορέων.

Η διευθύντρια κ.Μαρία Βασιλάκη ευχαρίστησε για την παρουσία τους τόσο το Δήμαρχο όσο και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ενώ ευχήθηκε σε γονείς και παιδιά να έχουν μία καλή σχολική χρονιά. Επίσης αναφέρθηκε ότι το σχολείο είναι πανέτοιμο από κάθε άποψη να υποδεχτεί τους μαθητές καθώς έχουν γίνει όλες αυτές οι παρεμβάσεις που ήταν απαραίτητες.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...