Cosmos Sport και ΟΦΗ δημιουργούν δύο OFI FC Official Stores!

Petite Perle 300×250

Η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:

Τα Cosmos Sport, η κρητική αλυσίδα αθλητικών ειδών και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η πιο ιστορική ομάδα της Κρήτης, γιορτάζουν μαζί το νέο τους κοινό βήμα. Η ιστορική ομάδα της Κρήτης κινείται πλέον στις προδιαγραφές μεγάλων Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Club και τα Cosmos Sport αποτελούν βασικό υποστηρικτή της νέας εποχής, δημιουργώντας το "OFI FC Official Store" σε δύο σημεία της πόλης. 
Το νέο Store Concept ανταποκρίνεται στην ποιότητα της ιστορίας και αξιών της κρητικής ομάδας. Το πρώτο εκ των δύο OFI FC Official Stores ανοίγει το Σάββατο 14/9 στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" στην οδό Καντάνου, μεταξύ των θυρών 8 & 9 και θα αποτελεί την επίσημη Boutique της ομάδας. Το δεύτερο OFI FC Official Store "στεγάζεται" ήδη στο γνωστό αθλητικό κατάστημα Cosmos Sport της οδού 1821 στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι φίλοι του ΟΦΗ θα μπορούν πλέον να αποκτήσουν τις επίσημες εμφανίσεις των παικτών, είδη καθημερινής ένδυσης και αξεσουάρ με το εμβληματικό σήμα της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ η γκάμα των ειδών θα εξελίσσεται διαρκώς το επόμενο διάστημα. Τα είδη βρίσκονται επίσης διαθέσιμα on line μέσω του www.cosmossport.gr, ώστε να μπορούν να τα αποκτήσουν οι φίλοι του ΟΦΗ σε κάθε γωνά της Ελλάδας.

Την Τρίτη 10/9 οι άνθρωποι της Cosmos Sport και της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είχαν τη χαρά να παρουσιάσουν το "OFI FC Official Store", σε αντίστοιχη εκδήλωση. 


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κ. Γιώργος Σαμαράς, δήλωσε «Η συνεργασία με τα Cosmos Sport δεν είναι απλώς μια χορηγική συνεργασία. Πάνω απ' όλα για μας είναι η συνεργασία με τους ανθρώπους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Cosmos Sport και την οικογένεια Τσικνάκη που από την πρώτη μέρα μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουμε έμπρακτα σ' αυτή τη "Νέα Μέρα". Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του ΟΦΗ και να παρέχουμε στον κόσμο μας ό,τι καλύτερο μπορούμε. Με σταθερά βήματα θα φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε".

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, πρόσθεσε «Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο έχουν γίνει άλματα στην οργάνωση της ΠΑΕ. Όταν οι σχέσεις έχουν κοινό κώδικα αξιών, όπως αυτή με τα Cosmos Sport. Όλα γίνονται πιο εύκολα άμεσα και αποτελεσματικά. Τα Cosmos Sport υιοθέτησαν το όραμα της ομάδας και της διοίκησης, κι αυτό μας κάνει πολύ περήφανους».

Από τη διοίκηση των Cosmos Sport, το λόγο πήρε αρχικά η υπεύθυνη Digital Commerce, κα. Αριστέα Μανιουδάκη, η οποία αφού πρώτα ανακοίνωσε τη δυνατότητα απόκτησης των επίσημων προϊόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο cosmossport.gr, στη συνέχεια ανέφερε «Είναι μία επισφράγιση της κοινής πορείας μεταξύ δύο κρητικών οργανισμών που έχουν βαριά φανέλα, ο καθένας στο χώρο του»

Ο Εμπορικός Υπεύθυνος κ. Νώντας Δαφνομήλης ανακοινώνοντας τη λειτουργία του "OFI FC Official Store" τόνισε: «Δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομα και το μέγεθος της ομάδας. Στα Cosmos Sport δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για είμαστε αντάξιοι του ονόματος του ΟΦΗ».
Τις επίσημες τοποθετήσεις ολοκλήρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Sport, κ. Μιχάλης Τσικνάκης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν πριν από ένα χρόνο κάναμε την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του ΟΦΗ καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή ότι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάτι σοβαρό σε αυτήν την πόλη και με πολύ μεγάλη χαρά. Γι' αυτό και χωρίς δεύτερες σκέψεις αποφασίσαμε να συνδράμουμε σ' αυτή τη προσπάθεια. Ήρθαμε να μείνουμε και θα συνεχίσουμε γιατί τις συνεργασίες τις κάνουν οι άνθρωποι και μετά είναι όλα τα υπόλοιπα.» 

Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σωτηρίου, Ανέστης Νάστος, Γιώργος Κουτρουμπής, Λισάντρο Σεμέντο, Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Φερέιρα Σόουζα, μαζί με τον προπονητή Γιώργο Σίμο και τον Team Manager Γρηγόρη Τσινό. Οι φίλαθλοι μάλιστα που βρέθηκαν στο κατάστημα, γνώρισαν τους ποδοσφαιριστές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους σε κλίμα ανυπομονησίας εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, στον οποίο σας περιμένουμε όλους, ντυμένους στα ασπρόμαυρα, με τα επίσημα προϊόντα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ