Είχε ρημάξει τα ξενοδοχεία 59χρονος

Τελευταία Ενημέρωση:

Εξιχνιάστηκαν, δεκαεπτά (17) υποθέσεις κλοπών από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου

Εξιχνιάστηκαν χθες (12.09.2019) από αστυνομικούς Του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου  δεκαεπτά (17) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.  

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 59χρονου αλλοδαπού.

Επιπλέον, ο 59χρονος συνελήφθη χθες (12.09.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας  για πλαστογραφία πιστοποιητικών και αντίσταση.

Ειδικότερα από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 16.08.2019 έως και την 10.09.2019 ο 59χρονος είχε διαπράξει της εν λόγω κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 8.000 ευρώ και επιπλέον 320 λίρες.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 59χρονος σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, ο οποίος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κατά το χρόνο σύλληψης του αντιστάθηκε.

Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε και σε χώρο όπου διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ο 59χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές στο παρελθόν για ομοειδείς πράξεις.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...