“Ενώθηκε” η Ροδιά με το Παλαιόκαστρο – Σε κυκλοφορία ο πολυπόθητος δρόμος

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένα αίτημα πολλών ετών έγινε πραγματικότητα και την Πέμπτη τέθηκε σε κυκλοφορία ο δημοτικός δρόμος που συνδέει πλέον τη Ροδιά με το Παλαιόκαστρο.

Το έργο προϋπολογισμού 580.000 χιλιάδων ευρώ είναι μήκους 2,200 μέτρων και είχε ξεκινήσει το 2018.

Πλέον οι δυο αυτές περιοχές συνδέονται με απευθείας σύνδεση και η απόσταση καλύπτεται σε πέντε λεπτά.

Για να κατευθυνθεί κάποιος από το Ροδιά προς το Παλαιόκαστρο ακολουθεί το δρόμο προς το γήπεδο, ενώ από το Παλαιόκαστρο προς τη Ροδιά, περνάει μέσα από τον οικισμό.

Προς το παρόν η σήμανση που έχει τοποθετηθεί για την ενημέρωση των οδηγών είναι πρόχειρη.

Το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν ταμπέλες σε δύο γλώσσες.

Το έργο όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Στρατάκης τεχνικά είχε δυσκολίες αφού η διάνοιξη έγινε σε ορεινή περιοχή.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή του.

” Σήμερα ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο ανάπτυξης για το χωριό μας. Το Τοπικό Συμβούλιο Ροδιάς ευχαριστεί όλους που βοήθησαν για να γίνει αυτός ο δρόμος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Εύχομαι και στο νέο Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα να έχουμε μία καλή και εποικοδομητική συνεργασία”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...