Στον Μενέλαο Μποκέα ο πρώην πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα επισκέφθηκε στο γραφείο του ο κ. Μανώλης Βεληβασάκης πρώην Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής. Οι δυο τους συζήτησαν ευρύτερα θέματα που σχετίζονται με τις αναπτυξιακές προοπτικές του Μαλεβιζίου, αλλά και ζητήματα του ομογενειακού ελληνισμού.

«Η ανάδειξη του τόπου μας, της ιστορίας, του πολιτισμού και των προϊόντων μας χρειάζεται συνέργειες και έμπρακτη στήριξη με κοινές πρωτοβουλίες. Με τον κ. Βεληβασάκη, διαπρεπή Μαλεβιζιώτη που έλκει την καταγωγή του από τον Καμαριώτη, συζητήσαμε γύρω από το πλαίσιο δράσεων που προγραμματίζουμε για την ανάπτυξη της ταυτότητας του Μαλεβιζίου και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, θέλουμε τους απόδημους Κρήτες στο πλευρό μας, πολλαπλασιαστές της εικόνας του Μαλεβιζίου προς τον κόσμο. Είναι οι πρεσβευτές του τόπου μας στο εξωτερικό. Ο Δήμος, οφείλει να λειτουργήσει ως ο συνδετικός κρίκος» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...