Κακό ξεκίνημα για τον ΕΓΟΗ που έχασε στη Βαγιά

Petite Perle 300×250

Καθόλου καλό ξεκίνημα δεν έκανε στο πρωτάθλημα της Α2 ο ΕΓΟΗ που έχασε στην έδρα του στη Βαγιά από τις Ασίτες με 1-2. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις και τρία γκολ αλλά το δεύτερο ήταν αρκετά φτωχό σε θέαμα.

Στο 3' μετά από λάθος απομάκρυνση με το κεφάλι από τον Κέσκο ο Ρουμπάκης σούταρε μέσα από τη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ. Στο 11' ο Κοτζαδάκης πέρασε ωραία τη μπάλα στον Ιατράκη που σούταρε δυνατά λίγο μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 13' ο Κέσκος με κάθετη βρήκε τον Μπεζάνι που σούταρε με τον Γκόγκο να μπλοκάρει τη μπάλα. Στην επόμενη φάση ο ΕΓΟΗ ήταν και πάλι στην επίθεση με το ανέβασμα του Περυσινάκη από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, σούταρε διαγώνια ελάχιστα άουτ.

Στο 21' ο Ρουμπάκης έκανε σέντρα στον Κοτζαδάκη που με κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τις Ασίτες. Στο 37' οι ρόλοι άλλαξαν κι αυτή τη φορά την ασίστ έκανε ο Κοτζαδάκης με πάσα στον Ρουμπάκη που σε κενή εστία έκανε το 0-2.

Στο 40' ο Κοτζαδάκης εκμεταλλευόμενος τον ευνοϊκό αέρα σούταρε από τα 30 μέτρα με τον Χαραλαμπάκη να κάνει εξαιρετική απόκρουση. Στο 44' η ομάδα του Άγγελου Λυριτζή έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Μπεζάνι που έκανε προβολή από τη μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Γιακουμάκη αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Ένα λεπτό μετά όμως ήρθε το γκολ για τον ΕΓΟΗ με εντυπωσιακό σουτ του Ζερβάκη. Στο 46' λίγο έλειψε η γηπεδούχοι να φέρουν το ματς στα ίσα αλλά ο Μπεζάνι σε τετ α τετ δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση σωστά με τον Γκόγκο να τον νικάει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΕΓΟΗ είχε την κατοχή αλλά όχι ευκαιρίες εκτός από 85' με τον Φιντικίδη που είχε περάσει σαν αλλαγή, βρέθηκε σε τετ α τετ αλλά και πάλι ο Γκόγκος δήλωσε παρών και με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το υπέρ σκορ της ομάδας του.

συνθέσεις:

ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Περυσινάκης, Σαλίαι, Λυριτζής, Λαγογιάννης(82' Φυντικίδης), Κέσκος, Σταθάκης(46' Ζέκιο), Auglent(53' Μουράται), Μπεζάνι, Γιακουμάκης, Ζερβάκης

Ασίτες: Γκόγκος, Ιατράκης, Μηναδάκης, Αποστολάκης, Αναστασάκης, Σταματάκης, Περογαμβράκης(46' Κ. Ρουμπάκης), Μανιαδάκης, Ρουμπάκης, Κοτζαδάκης, Κοπιδάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ