Γκέλα για τον Αλμυρό, άφησε βαθμούς στο Τυμπάκι

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Φοβερό παιχνίδι στο Τυμπάκι ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Αλμυρό με το τελικο αποτέλεσμα να είναι το 3-3 στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής για την Α1 ΕΠΣΗ. Ο Αλμυρός βρέθηκε μπροστά με 1-3 όμως εκεί φάνηκε πως εφησυχάστηκε δίνοντας στην ομάδα του Τυμπακίου την δυνατότητα να μείωσει σε 2-3 και τελικό στο φινάλε να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο πρώτο τέταρτο το παιχνιδι ήταν μοιρασμένο, στην συνέχεια ο Αλμυρός είχε ένα καυτο δεκαλεπτο που σημειωσε και τα δύο τέρματα εκμεταλλεύομενος την ταχύτητα από τα πλάγια των Ζαφείρη και Κοιλιάρα, με το Τυμπάκι να ανεβαίνει στην και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο τέταρτο και να μειώνει το σκορ.

Στο 15ο λεπτό, πρώτη στιγμή του αγώνα για τους γηπεδούχους, με το μακρινό σουτ του Τριάντη να φεύγει άουτ και να μην ανησυχεί τον Γεωργίου.

Άμεση ήταν η απάντηση του Αλμυρού, δύο λεπτά αργότερα, στο 17' τοιμο γκολ έδωσε ο Τοπουζης στον Περογαμβρακη που πλασαρε άουτ.

Στο 21ο λεπτό ο Ζαφείρης έκανε πολύ όμορφη ατομική από τα δεξιά, έδωσε την μπάλα στον Τοπούζη ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1 για τον Αλμυρό.

Πολύ γρήγορα η ομάδα του Γαζίου έκανε δύο τα τέρματα της, με τον Τοπούζη από εκτελεστής να γίνεται δημιουργός για το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο υψηλόσωμος φορ έδωσε πάσα στον Κοιλιάρα που αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράφει το 0-2, στο 23ο λεπτό.

Ο ΑΟΤ μπήκε και πάλι στο παιχνίδι όταν στο 37ο λεπτό ο Παπαδάκης Νίκος με κοντινό πλασέ χρίστηκε σκόρερ για το 1-2.

Στο 58ο λεπτό ο Περογαμβράκης μετά από πάσα του Κοιλιάρα πλάσαρε τον Χαραλαμπάκη για να διαμορφώσει το 1-3 για τον Αλμυρό.

Στο 76' μετά από γύρισμα στον τερματοφύλακα του ΑΟΤ, Χαραλαμπάκη αυτός έκανε το διώξιμο με τον Ζαφείρη να βάζει την κόντρα και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ο ΑΟΤ μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι, με την εκτέλεση κόρνερ του Παπαδάκης Γ. και την κεφαλιά του Μαραγκάκη που λίγο πριν είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο για να μειώσει σε 2-3, στο 82'.

Στο 90+1 ο Παπαδάκης Γ. με σουτ μέσα από την περιοχή σούταρε νικώντας τον Γεωργίου για το 3-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Σκαντζάκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Ν. (79' Μαραγκάκης), Ντόκο, Παπαδάκης Γ., Άλμπερτ (68' Καρταλιανάκης), Τριάντης, Μαρακομιχελάκης (63' Ντισπυράκης), Κουτεντάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Μανιαδής, Ρουμπάκης, Μονιάκης (77' Γεμιστός), Γιαλούσης, Μεντουδάκης, Περογαμβράκης, Πρικάκης (93' Λυκούδης, Ζαφείρης, Κοιλιάρας, Τοπούζης (75' Απλαδάς) 8 με 5

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ