Με σκόρερ τον Καστελλιανάκη η φανταστική Δαμάστα, κέρδισε 2-0 τον Ζαρό

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Πρεμιέρα με το δεξί για την Δαμάστα, που μέσα από εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε με 2-0 του Ζαρού για την πρώτη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ και έκανε το ιδανικό ξεκίνημα για στο πρωτάθλημα.

Καταπληκτικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με την Δαμάστα να είναι ελαφρώς καλύτερη από τον Ζαρό όσο περνούσαν τα λεπτά και την μπάλα να είναι κυριολεκτικά πάνω-κάτω.

Πρώτη στιγμή στο παιχνίδι στο 8ο λεπτό, με το έξοχο κοντρόλ και σουτ του Ρουμπάκη να περνάει λίγο άουτ.

Δύο λεπτά μετά βολίδα του Μόντι η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Δημαράκη.

Στο 11' ο Χατζιδάκης ανέτρεψε τον Καουκάκη με την μπάλα να φεύγει αργά προς το τέρμα αλλά τελικά εκείνη έφυγε άουτ, με τον Καουκακη να μην καταφέρνει να την σπρώξει προς τα δίχτυα.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και τρομερός ρυθμό. Στο 16ο λεπτό το σουτ του Καστελλιανάκη πέρασε άουτ.

Όμως η Δαμάστα βρήκε στο 27' τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από σέντρα του Κεφαλούκου ο Καστελλιανάκης έκανε την προβολή για το 1-0.

Στο 32', ο Ζαρός έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Δημαράκης κράτησε το 1-0 μετά την όμορφη ατομική και το σουτ του Κοζορώνη.

Τρία λεπτά μετά, ο Τριανταφύλλου πλάσαρε από θέση τετ-α-τετ τον Χατζηδάκη όμως ο τερματοφύλακας του Ζαρού απέκρουσε.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρος, στο 42', χέρι του Ανδρεαδάκη στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καστελλιανάκης όπου έκανε το 2-0, σκορ ημιχρόνου.

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, με την Δαμάστα ωστόσο να έχει τον έλεγχο και την ελαφριά υπεροχή.

Στο 50ο λεπτό ανατροπή του Χατζηδάκη στον Τριανταφύλλου μέσα στην περιοχή με τους γηπεδούχους να κερδίζουν δεύτερο πέναλτι. Ο Καστελλιανάκης το εκτέλεση όμως αυτή την φορά απέκρουσε ο Χατζιδάκης.

Επτά λεπτά μετά, ο Καστελλιανάκης με κεφαλια έστρωσε στον Τριανταφύλλου σε κενή εστία όμως σούταρε άουτ.

Στο 68ο ο Λέσι προσπάθησε να κερδίσει πέναλτι είδε όμως την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε αφήνοντας με δέκα την ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου.

Φάουλ του Μόντι, κεφαλιά Φραγκιαδουλάκη από κοντά μεγάλη απόκρουση του Δημαράκη στο 73ο λεπτό με το 2-0 να παραμένει.

Στο 83ο λεπτό ο Τζουβάρας έβγαλε μόνο τον Καστελλιανάκη αλλά το σουτ του έδιωξε δύσκολα ο Χατζηδάκηης.

Αμέσως μετά στο 84' πάσα Καουκάκη πλασέ Καστελλιανάκη και πάλι απέκρουσε στην γωνία του ο Χατζηδάκης.

Στο 89ο λεπτό το σουτ του Καουκάκη βρήκε δοκάρι με αυτή να είναι και η τελευταία στιγμή στο παιχνίδι και το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Αποστολάκης, Μαρκάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Κεφαλούκος, Αριστεινίδης, Καουκάκης, Ρουμπάκης (81' Νίνο), Τριανταφύλλου (85' Τζουβάρας), Καστελλιανάκης (87' Γιαλυτάκης)

ΖΑΡΟΣ: Χατζηδάκης, Ανδρεαδάκης, Κουρουθιανάκης, Γκλεζάκος, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης (58' Αναγνωστάκης), Μόντι, Κοζορώνης, Λέσι, Κούπε (46' Παραθύρας)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ