Για φίλημα οι νεαροί Ατσαλενιώτες 4-1

Τελευταία Ενημέρωση:

Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα 2007 του ΠΟΑ στο φιλικό με τον ενισχυμένο Εργοτέλη και τον συνέτριψε με 4-1. Έγινε ένα θεαματικό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα με 5 γκολ, δοκάρια και όσοι το παρακολούθησαν έφυγαν ευχαριστημένοι από το Ατσαλένιο. Ο Τσαγκαράκης άνοιξε το σκορ για τον ΠΟΑ και ακολούθησε μεγάλη απόκρουση του Σταματάκη σε φάουλ του Χότζα ο οποίος αργότερα ισοφάρισε σε 1-1. Ο ΠΟΑ πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Βιδάκη για να κάνει ο Κάβαλος το 3-1, ενώ ο Τσαγκαράκης διαμόρφωσε το 4-1.

Συνθέσεις

ΠΟΑ: Σταματάκης(Χαχλιουτάκης), Μαυρογιαννάκης, Κουμάκης, Βασάλος, Κωνσταντακόπουλος, Τσαγκαράκης, Κούγιος, Φθενάκης, Βιδάκης, Καλαφατης, Γιαννιδάκης.

Εργοτέλης: Κριτσωτάκης, Νεονάκης, Κατσέλης, Γιώργος Κεφαλογιάννης, Γαλανάκης, Λυρώνης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Βαρδάς, Κορνηλάκης, Βαγγές, Παναγιωτάκης, Μανωλαράκης, Μερκούρης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...