Τελευταία Ενημέρωση:

Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό το παιδικό θέατρο της Δαμάστας

Στάθηκαν επάξια στην σκηνή και κατέπληξαν τους πάντες.

 Η υποκριτική ικανότητα, η σκηνική παρουσία, τα κουστούμια, η μουσική, όλα όσα συνθέτουν την αρμονία του θεάτρου ήταν άψογα.

Το παιδικό θέατρο του  Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, για άλλη μια φορά απέδειξε ότι  βαδίζει σε επαγγελματικά χνάρια.  

Μετά την επιτυχημένη παράσταση που  έγινε  στη Δαμάστα στις 11/08/2019 (Στα Πλαίσια των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 75 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Δαμάστας), το Παιδικό Θέατρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας παρουσίασε πριν λίγες ημέρες , στο κατάμεστο από κόσμο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”, τη  θεατρική διασκευή του αριστουργήματος της Κρητικής Αναγέννησης ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του Βιντσέντζου Κορνάρου

Η παράσταση υλοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης με αφορμή την ανακήρυξη από την Περιφέρεια Κρήτης του 2019 ως «Έτος Ερωτόκριτου».

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Σαρρής με αφορμή την παράσταση σημείωσε:

«Η παράδοση του παιδικού θέατρου καλά κρατεί όλα αυτά τα χρόνια.

Τα παιδιά μας γέμισαν για μια ακόμη χρονιά συγκίνηση με την καλλιτεχνική παρουσία τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς που τα στήριξαν και φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης.

Ευχαριστούμε τη Λία Λάμπρου για τον σχεδιασμό της όμορφης  αφίσας και τις, Χαρούλα Μαρούση & Μαρία Σαρρή για το εξαιρετικό κέρασμα που ετοίμασαν και πρόσφεραν στον κόσμο.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που πλημμύρισε το κηποθέατρο και χειροκρότησε τα παιδιά μας».

*Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...