Με μεγάλη επιτυχία η λαϊκή βραδιά της Τυλίσου! (Φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η λαϊκή βραδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τυλίσου που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του χωριού το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης των πρασίνων, γεμίζοντας τον χώρο με την βραδιά να έχει κέφι αλλά και πολύ χωρό!

Η φωνή του Ηρακλή Φαραζάκη ξεσήκωσε και εντυπωσίασε τον κόσμο οδηγώντας τον στην πίστα, ενώ το μικρόφωνο πήρε και ο Βαγγέλης Καλλέργης, γενικός Αρχηγός της Τυλίσου. Μην ξεχνάμε πως στο τραγούδι ήταν και η Μιχαέλα Βριθιά που με την σειρά της ικανοποίησε τους παρευρισκόμενους με πολύ τραγούδι και κέφι.

Ο πρόεδρος της Τυλίσου, Βασίλης Κουβίδης, με ανάρτηση του ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και όσους βοήθησαν για την επιτυχημένη βραδιά:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ΔΣ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΟΜΊΛΟΥ ΤΥΛΊΣΟΥ.. τον Πολιτιστικό Σύλλογο και ειδικά τον πρόεδρο του Μαματζακη Νίκο όπως και όλους που βοήθησαν για την ανεπανάληπτη βραδιά του Σαββάτου όπου η ομάδα μας έκανε την χοροεσπερίδα του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ολο το χωριό και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου πάντα θα εκπροσωπει και θα αναδεικνύει την Τυλισο με όλες του τις δυνάμεις".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ