Συναυλία με το Λάκη Χαλκιά για το ολοκαύτωμα της Βιάννου-Στο κηποθέατρο με ελεύθερη είσοδο

Petite Perle 300×250

«Τραγουδάμε για την Βιάννο-Μνήμη για Δικαιοσύνη και Αποζημίωση», είναι ο τίτλος της Μουσικής συναυλίας με τον γνωστό καλλιτέχνη Λάκης Χαλκιά, και άλλους άξιους καλλιτέχνες που πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα στις 9 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, ΠΕ Ηρακλείου, τους δήμους Ηρακλείου, Βιάννου, την Ένωση θυμάτων ολοκαυτώματος Βιάννου.

Συναυλία με μεγάλη επιτυχία δόθηκε στην Βιάννο προχθές με τους ίδιους οργανωτές και καλλιτέχνες οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά από το πολυπληθές ακροατήριο που είχε κατακλύσει την μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων στο «Βλαχάκειο Ίδρυμα».

Τραγούδια ερμηνεύουν οι: Λάκης Χαλκιάς, Ερωφίλη, Ιωάννα Φόρτη, Νατάσσα Παπαδόπουλου-Τζαβέλα.Παίζουν οι :Λίνα Ζάχαρη – Πιάνο, Τεό Λαζάρου – Μπάσο, Καλλιτεχνική Επιμέλεια Μάνος Σγουρίδης – Τσέλο, Μιχάλης Μπελιβάνης – Λύρα, Ναυσικά Καραγιαννάκη – Φλάουτο, Δημήτρης Καρβέλης – Κιθάρα, Γιώργος Λιακάκης – κιθάρα Γιάννης Τόλιος – Μπουζούκι, Νίκος Σκιαδάς – Κρουστά.

Για τις συναυλίες και την σημαντικότητα τους ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Λάκης Χαλκιάς, δήλωσε : «Είμαι βαθιά συγκινημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην Κρήτη και το κυριότερο είναι, ότι, έχω συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους Κρητικούς συνθέτες. Στη συναυλία θα παρουσιάσουμε έργα μεγάλων Ελλήνων δημιουργών και προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει απόψε στο κηποθέατρο όπως ήρθε και προχθές στην συναυλία που δώσαμε με επιτυχία στην ηρωική Βιάννο. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη, τούς Δημάρχους Βιάννου-Ηρακλειου ,την Ένωση θυμάτων Ολοκαυτώματος, και όλους τους εμπλεκόμενους για τις σημαντικές αυτές εκδηλώσεις.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ