Έκανε τον Αγιασμό ο ΟΦΑΜ

Τελευταία Ενημέρωση:

Την Τετάρτη 17/9 ο ΟΦΑΜ έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό στη Βαγιά σε πολύ καλό κλίμα με όνειρα και ελπίδες για την καινούργια σεζόν που έρχεται, καθώς η ομάδα της Αγίας Μαρίνας  θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΗ με στόχο τον τίτλο.

 Κάτι που είναι εφικτό με το νέο ρόστερ που έκανε, με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες που έχουν παραστάσεις πρωταθλητισμού και εμπειρία για να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται.

Στον αγιασμό δήλωσαν σχεδόν όλοι παρών με μερικούς παίκτες να λείπουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά από αρχές Οκτωβρίου αν όλα πάνε καλά όλοι θα έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και δεν θα χάνουν προπονήσεις.

Ο προπονητής του ΟΦΑΜ κ. Χριστόφορος Ανδριαδάκης μας μίλησε για το πώς κύλησε η προετοιμασία και για τον στόχο που έχει η ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα.

« Έγινε μία πολύ καλή δουλειά, όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο. Θεωρώ ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά νομίζω ότι μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν θα είμαστε πλήρης και έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο νέο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε σκληρά και βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και νομίζω αυτό ότι θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Ο στόχος φέτος είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι, στόχος θα είναι να ανέβουμε κατηγορία, το οποίο η ομάδα του ΟΦΑΜ το θέλει πάρα πολύ και θα γίνει μία μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε το στόχο, και να ικανοποιήσουμε τους ανθρώπους που είναι κοντά μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και απ’ τα προηγούμενα δύο χρόνια».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...