Στοίχημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ημέρα πρώτη

Petite Perle 300×250

Η έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μπορούσε να μην είναι το σημείο αναφοράς στο κουπόνι του στοιχήματος. Οι αναλύσεις και τα προγνωστικά, είναι δεδομένο ότι θα επικεντρωθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Καταρχάς και πριν ξεκινήσω με το σημερινό editorial, θέλω εκ μέρους όλων των συνεργατών του youbet.gr να σας ευχαριστήσω για τα θερμά σας μηνύματα, που το μόνο δημιουργούν είναι ένα αίσθημα ευθύνης ώστε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας.

Κάθε μέρα, θα βρίσκεται και κάτι νέο, κάτι καλύτερο, κάτι φρέσκο πάνω στην στοιχηματική ανάλυση και ελπίζω να κερδίσουμε ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

Πάμε όμως να δούμε τι ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι. Αφού πρώτα λοιπόν κάνετε μια βόλτα στους τζίρους ώστε να δείτε πως κινείται η αγορά και τι ποντάρει στην πρεμιέρα, μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα από τις πρώτες 16 ομάδες που πέφτουν απόψε στη μάχη.

Νάπολι-Λίβερπουλ
Αναμφίβολα είναι το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Πέρυσι οι δύο ομάδες πήραν από μια νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα και τελικά αυτή που έμεινε εκτός, ήταν η Νάπολι αφού Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν είχαν πάρει την πρόκριση.

Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα
Άπαντες περιμένουν την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι. Το ρεπορτάζ τον δίνει αμφίβολο και μόνο λίγο πριν την σέντρα θα μάθουμε αν τελικά ο Αργεντινός ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Η Ντόρτμουντ έχει ψυχολογία στα ύψη αλλά αυτό ίσως να μην αρκεί.

Αγιαξ – Λιλ
Ο Άγιαξ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα. Οι απώλειες των Ντε Λιχτ, Σένε και Ντε Γιονγκ επηρέασαν στο μέγιστο βαθμό τη λειτουργία της ομάδας όμως και η Λιλ απώλεσε σημαντικούς παίκτες με αποτέλεσμα να έχει δεχθεί αλλοιώσεις στο παιχνίδι της.

Τσέλσι – Βαλένθια
Τα πιτσιρίκια του Φρανκ Λάμπαρντ οδηγούν την Τσέλσι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ όμως η Ευρώπη είναι μια άλλη υπόθεση. Η Βαλένθια εν μέσω τρικυμίας με την απόλυση του Μαρθελίνο, ψάχνει τα κομμάτια της και απειλεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι την υποτιμήσουν.

Το σίγουρο είναι πως το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά και μαζί του αρχίζουν οι στοιχηματικές αναλύσεις και τα προγνωστικά, τα οποία έχουν πάντα μια διαφορετική λάμψη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι εγγυάται κανείς βέβαιο κέρδος αλλά δεν παύει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, να δίνει μια αίγλη.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα, ενημερωθείτε σωστά και δείτε τις στοιχηματικές εκτιμήσεις από τους αγώνες του Κουπονιού, λίγο πριν το ποντάρισμά σας.

See ya dudes…

Πηγή: youbet.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ