Βραδιά με χαλαρή διάθεση στον Κρουσώνα (Φωτογραφίες +video)

by m k

Τελευταία Ενημέρωση:

Με οικοδεσπότες το Γιάννη Βαμβουκάκη και την Άρια Κορνηλάκη έγινε στον Κρουσώνα και τη φιλόξενη ταβέρνα Αμμουδάρα μια δυνατή παρέα με υψηλούς προσκεκλημένους.

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασούλακης-Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Καραντινός , οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Ξυλούρης, Σταύρος Τζεδάκης και Μανόλης Χνάρης και επίσης ο Γιάννης Βάμβουκας.

Η ατμόσφαιρα και η διάθεση ήταν πολύ χαλαρή και όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν γευστικούς μεζέδες με κορυφαίο όλων το αντικριστό.

Η βραδιά κύλησε με πολύ συζήτηση γύρω από την πολιτική και τοπική επικαιρότητα με το Γιώργο Καροντινό να συμβουλεύει το Γρηγόρη Φασουλακη και Γιάννη Βάμβουκα για θέματα οικονομικά και ύδρευσης-αποχέτευσης.

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία στον Κρουσώνα που σιγά -σιγά περνάει στην μετά Μαμουλάκη εποχή. Ειδικά δείχνουν να αγκαλιάζουν το νέο Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα και να θέλουν μία καλή συνεργασία μαζί του.

Η “Φωνή Μαλεβιζίου” έδωσε το παρών στο κέντρο “Αμμουδάρα” στον Κρουσώνα και σας παραθέτει αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και βίντεο από την βραδιά

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...