Σουτζής: Ήταν super deal για εμάς ο Αναστασιάδης

Τελευταία Ενημέρωση:

Του Αντώνη Στρατάκη

Μπορεί η Δαμάστα να είναι υπερπλήρης στα στόπερ αλλά από τι στιγμή που ένας παίκτης της ποιότητας του Ανέστη Αναστασιάδη ήθελε να παίξει μόνο στη Δαμάστα και τα χρήματα ήταν πολύ λιγότερα απ’ όσα γραφόταν στον τύπο ο Μανώλης Σουτζής άναψε πράσινο για την απόκτηση του.

ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε super deal για την ομάδα την απόκτηση του Αναστασιάδη και έχει πολλές ιδέες στο μυαλό του για το πώς θα τον αξιοποιήσει. Μπορεί να παίξει με τρία στόπερ, μπορεί να τον βάλει αμυντικό χαφ, μπορεί να παίξει στόπερ στην τετράδα της άμυνας και ένας από την άμυνα να αλλάξει θέση.

Ο Αναστασιάδης ήθελε να έρθει στο Ηράκλειο αφού το επόμενο καλοκαίρι που θα τερματίσει την καριέρα του θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του ΟΦΗ χωρίς να διευκρινίζεται αν θα είναι στη μεγάλη ομάδα η στα τμήματα υποδομής και γι’ αυτό οι απαιτήσεις του δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...