Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με τους Δημάρχους του Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των συναντήσεων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Ο κ. Συριγωνάκης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη και Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη, με τους οποίους και συζήτησε θέματα υποδομών και ανάπτυξης των περιοχών τους όπου αρωγός είναι η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Ο ίδιος είχε επισκεφθεί και το Δήμο Μαλεβιζίου όπου είχε αντίστοιχη συνάντηση με το δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης ευχαριστώντας για την καλή συνεργασία όλους τους Δημάρχους στην Π.Ε. Ηρακλείου επεσήμανε ότι στο επίκεντρο της πολιτικής που υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα είναι, η βελτίωση των υποδομών-τεχνικών έργων ενόψει και της χειμερινής περιόδου, η στήριξη του πρωτογενή τομέα, αλλά και όλα τα επείγοντα θέματα που αφορούν στη δημόσια εκπαίδευση, την υγεία, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...