Πήρε την ισοπαλία με 10 παίκτες ο ΕΓΟΗ

Petite Perle 300×250

Στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 της ΕΠΣΗ Κεραυνός και ΕΓΟΗ έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Ατσαλένιο με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10' και να είναι πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να φύγουν με τον ένα βαθμό.

Ο Κεραυνός βρέθηκε μπροστά στο σκορ πολύ γρήγορα, μόλις στο 15' με τον Παπαδάκη. Ο ΕΓΟΗ μετά από το γκολ που δέχθηκε πίεσε τους γηπεδούχους χωρίς όμως να μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άγγελου Λυριτζή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του ΕΓΟΗ και έχασε πέναλτι με τον Παναούση ο οποίος αποβλήθηκε αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του.

 Όμως στο 80' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπεζάνι με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κονσολάκης, Μαυρογιαννάκης, Σταματάκης (80 Αποστολίδης), Παπαδάκης, Μπέγκα, Σαπροβαλάκης (70' Κυπραίος), Σταυρακάκης (60' Σπανθαράκης), Ξυλούρης (89' Ανεζίμης), Λίλος, Ανδρουλάκης

ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Λαμπράκης (35' Ζέκιο), Λυριτζής (75' Σαλιάι), Λαγογιάννης, Ζερβάκης (65' Μουρατάι), Αουγκλέν, Κέσκος, Παναούσης, Γιακουμάκης, Περυσινάκης (85' Λειβαδίτης), Μπεζάνι

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ