Διαστημική Δαμάστα μόνο 2-0 στον Κρουσώνα

Μια Δαμάστα από άλλο πλανήτη πέρασε σαν σίφουνας από τον Κρουσώνα κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ που εκτός από τα πρώτα 20 λεπτά δεν μπόρεσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

 Η Δαμάστα αν και οι παίκτες της και ιδιαίτερα ο Άγγελος Καστελλιανάκης έχασαν σωρεία ευκαιριών για ένα σκορ-μαμούθ πανηγύρισε στο τέλος μια καθαρή νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να μην πήγε καλά αλλά σίγουρα θα συνέλθει στη συνέχεια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Γεράσιμος Αριστεινίδης που ήταν μια ομάδα μόνος του, κυριάρχησε στο κέντρο και κατάπιε τα αντίπαλα χαφ χωρίς όμως να υστερήσει κανένας από την Δαμάστα ενώ από τον ΠΑΟΚ δύσκολα μπορείς να βρεις παίκτη που να διακρίθηκε.  

Μόλις στο 2' φοβερό σουτ του Αριστεινίδη έξω από την περιοχή ενώ είχε κατεύθυνση στο τέρμα βρήκε σε σώμα αμυντικού. Προηγήθηκε εκπληκτική ενέργεια και σέντρα του Ρουμπάκη και απόκρουση της άμυνας.

Σειρά του ΠΑΟΚ στο 13' να φανεί απειλητικός αλλά το σουτ του Βασιλείου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Δημαράκης.

Η καλύτερη φάση έγινε στο επόμενο λεπτό όταν από προώθηση και γύρισμα του Κοκολογιάννη ο Μωραΐτης από κοντά πλάσαρε άουτ.

Στο 17' ο Μωραΐτης κέρδισε φάουλ από τον Κεφαλούκο που δέχθηκε κίτρινη κάρτα, το εκτέλεσε ο Απλαδάς και πολύ δύσκολα ο Δημαράκης κράτησε το μηδέν.

Στο 25' ο Ρουμπάκης έβγαλε κάθετη μπαλιά στην περιοχή, η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε ο Τζουβάρας τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 27' από ενέργεια του Ρουμπάκη, άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τριανταφύλλου ξυστά άουτ.

Στο 36' ο Τριανταφύλλου μπήκε μόνος από δεξιά αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά και τελικά σούταρε πάνω στον αμυντικό.

Στο 40' φοβερή ενέργεια και σέντρα του Τριανταφύλλου ο Καστελλιανάκης με προβολή εξ' επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έκανε μια αλλαγή με τον Ξηρό να παίρνει τη θέση του Ξημεράκη.

Στο 50' ωραία κάθετη πάσα του Μαρκάκη, ο Ρουμπάκης σε τετ α τετ πλάσαρε και ο Κασμερίδης με εκπληκτική απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 64' μακρινή εκτέλεση φάουλ του Αριστεινίδη η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κασμερίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 71' από κόρνερ του Ρουμπάκη βολίδα του Καστελλιανάκη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 82' έξοχη εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου έδιωξε σε κόρνερ πολύ δύσκολα ο Καμσερίδης.       

Στο 84' φοβερή πάσα του Μαρκάκη, μόνος του ο Καστελλιανάκης πλάσαρε άουτ.

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Κοκολογιάννης, Γεωργόπουλος, Βασιλείου, Ξημεράκης (46΄Ξηρός), Παπαδιός (69΄Βατσινάς), Σκούφος, Απλαδάς (61΄Κοζορώνης), Στρατήγης (75΄Σούρσος), Ανωγειανάκης, Μωραΐτης .

 ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Αποστολάκης, Κεφαλούκος, Παπαδομιχελάκης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Τζουβάρας (90+ Μπερνάντο), Αριστεινίδης, Τριανταφύλλου (81΄Βερούσι), Κατσελλιανάκης (88΄Γιαλιτάκης), Μαρκάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ