Σκόρπισε τη Γόρτυνα ο Αλμυρός με 6-0

Petite Perle 300×250

Στην 2η αγωνιστική της Α1 ο Αλμυρός στην έδρα του έδειξε ότι φέτος είναι πολύ δυνατός και κέρδισε 6-0 τη Γόρτυνα με τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη να πετυχαίνει το πρώτο του  χατ τρικ στην Α1. Η ομάδα του Αλμυρού ήταν σε όλο τον αγώνα κυρίαρχη στο παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ποτέ από την ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη.

Η πρώτη φάση ήταν για τη Γόρτυνα στο 2' με τον Γιαλούση να απομακρύνει λανθασμένα πάνω στον Κλαπάκη που έδωσε με τη μία στον Δάσκο που σούταρε άουτ.

Στο 9' ο Περογαμβράκης μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Γενιτσαρίδης με το κεφάλι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά ο Κοιλιάρας από τα αριστερά έκοψε στο πέναλτι για τον Περογαμβράκη, που με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο 25' ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Κοιλιάρα, ο Σαβουιδάκης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Από το κόρνερ του Κοιλιάρα ο Περογαμβράκης με κεφαλιά ψαράκι διπλασίασε τα τέρματα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη μπήκε το ίδιο δυνατά και κατάφερε να πετύχει άλλα τέσσερα γκολ.

Στο 53' ο Ζαφείρης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, αμέσως έδωσε κάθετα στον Τοπούζη που με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Στο 55' σε πλάγιο του Ζαφείρη η άμυνα της Γόρτυνας κοιμήθηκε και ξέχασε μόνο του τον Τοπούζη που δεν δυσκολεύτηκε στο τετ α τετ να κάνει το 4-0.

Στο 62' ο Περογαμβράκης πέρασε μέσα στην περιοχή τον Σαβουιδάκη και σε κενή εστία έκανε το 5-0 και το προσωπικό του χατ τρικ.

Στο 79' σέντρα ακριβείας από τον Μονιάκη στον Απλαδά που από τη μικρή περιοχή αστόχησε με το κεφάλι.

Στο 86' ο Κοιλιάρας με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στο Γ του Σαβουιδάκη διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Συνθέσεις:

Αλμυρός: Γεωργίου, Μανιαδής(66' Ρουμπάκης), Γιαλούσης, Μονιάκης, Ξενοκτιστάκης, Μεντουδάκης, Περογαμβράκης, Πρικάκης(66' Αγαπάκης), Ζαφείρης(58' Σκουτέλης), Κοιλιάρας, Τοπούζης(74' Απλαδάς).

Γόρτυνα: Σαβουιδάκης, Ξαγοραράκης, Κωστάκης(69' Φουντουλάκης), Γενιτσαρίδης(60' Γιαννουλάκης), Κεφάκης, Δημήτρης(70' Πολυμερίδης), Μπαντούνας, Μανουσάκης, Κλαπάκης, Δάσκος, Ψωμάς.

   

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ