Α. Στρατάκης: Έχω εκλέξει πέντε και με αυτούς θα αποφασίσω τα επόμενα βήματα

"Η Γενική Συνέλευση της ΕΑΣΗ έδωσε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα εκλέγοντας εμένα με ποσοστό 56% και μαζί μ εμένα άλλους τέσσερις συνεργάτες μου, με τους οποίους θα συναντηθώ για να δούμε τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε".

Αυτό δήλωσε σήμερα το πρωί στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Στρατάκης αρνούμενος να σχολιάσει όσα τις τελευταίες ώρες γίνονται γνωστά για ενδιαφέρον σε ότι αφορά στην προεδρία της ΕΑΣΗ του μέχρι πρότινος στενού συνεργάτη του και πρώην αντιπροέδρου της Οργάνωσης Μύρωνα Χιλετζάκη.

Όπως ο ίδιος μας είπε: "Ξέρω πώς από την ομάδα μου εκλέχτηκαν πέντε άτομα μαζί μ' εμένα. Ο Γιάννης Πυργιανάκης, ο Μύρωνας Χιλετζάκης, ο Μιχάλης Καμπιτάκης και το ιστορικό στέλεχος Γιώργος Γωνιανάκης. Με αυτούς θα συναντηθώ και θα αποφασίσουμε τι θα πράξουμε".

Βάση νόμου το νέο ΔΣ της ΕΑΣΗ πρέπει να συγκροτηθεί σε Σώμα μέχρι την Παρασκευή το αργότερο ωστόσο πρόθεση του κ Στρατάκη που ήλθε πρώτος σε ψήφους και είναι αρμόδιος για τη σύγκλιση του νέου ΔΣ είναι η πρώτη συνεδρίαση που θα αναδείξει το νέο προεδρείο να γίνει νωρίτερα, αν είναι δυνατόν και σήμερα το απόγευμα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ