Μηνύματα πολιτισμού στον Κρουσώνα – Το ευχαριστώ του ΑΟ Δαμάστας και Αντώνη Παπαδάκη

Μηνύματα πολιτισμού εστάλησαν την Κυριακή από τον Κρουσώνα, στο μαλεβιζιώτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον ΑΟ Δαμάστας.

Μηνύματα που δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο του τόπου μας αλλάζει επίπεδο, με τις τοπικές κοινωνίες και τα νέα παιδιά να στρέφονται περισσότερο προς τον αθλητισμό.

Μηνύματα που ανταποκρίνονται απόλυτα στην φιλοσοφία του ΑΟ Δαμάστας. Εμείς θέλουμε οι ομάδες να μην πρωταγωνιστούν μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Θέλουμε να πρωταγωνιστούν στην φιλοξενία, στον πολιτισμό, στο κοινωνικό έργο, στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και φιλίας με όλους όσους προσπαθούν για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Γι' αυτό και παρότι η Δαμάστα ήταν η ομάδα που νίκησε στα 90 λεπτά του αγώνα, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο ΠΑΟ Κρουσώνα και η διοίκησή του ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη στην φιλοξενία και στον ποδοσφαιρικό πολιτισμό!

Η διοίκηση της Δαμάστας και ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης ευχαριστούν θερμά το σωματείο του ΠΑΟ Κρουσώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κώστα Μπουμάκη για την άψογη φιλοξενία και το ευ αγωνίζεσθε που επέδειξαν και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του β' γύρου στην έδρα μας. Επίσης, ευχαριστούν ιδιαίτερα για τις τιμητικές απονομές που έγιναν στον πρόεδρο κ. Παπαδάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας, Αχιλλέα Δημητριάδη.

Ο κ. Παπαδάκης ως ανταπόδοση της τιμητικής απονομής στο πρόσωπό του, δώρισε στο σωματείο του ΠΑΟΚ έναν απινιδωτή, εκφράζοντας το όραμά του ώστε όλα τα γήπεδα του Μαλεβιζίου άμεσα να εξοπλιστούν με απινιδωτές.

Στην φωτογραφία ο κ. Παπαδάκης μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Μπουμάκη και τον Ανέστη Αναστασιάδη, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι στον Κρουσώνα και από το επόμενο ματς θα βρίσκεται και εκείνος στην διάθεση του προπονητή Μανόλη Σουτζή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ