Παναγιωτόπουλος στον ΣΚΑΪ: Θα σφραγίσουμε τον Έβρο

Εξήγησε ότι την επιχειρησιακή ευθύνη θα την έχει το λιμενικό και θα σφραγιστουν τα χερσαία σύνορα στον Έβρο αν και εκεί το πρόβλημα δεν έχει τόσο μεγάλη έκταση όσο στην θάλασσσα.

Την ενίσχυση όλων των στρατιωτικών παρατηρητηρίων στα νησιά του Αιγαίου και την διάθεση των πλωτών μέσων του στρατού στο λιμενικό αποφάσισαν οι υπουργοί Άμυνας και Εμπορικής Ναυτιλίας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, είπε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Εξήγησε ότι την επιχειρησιακή ευθύνη θα την έχει το λιμενικό και θα σφραγιστουν τα χερσαία σύνορα στον Έβρο αν και εκεί το πρόβλημα δεν έχει τόσο μεγάλη έκταση όσο στην θάλασσσα. Επιπλέον διευκρίνισε ότι η εμπλοκή του υπουργείου Άμυνας στο μεταναστευτικό-προσφυγικό έχει να κάνει με την αύξηση της επιτήρησης στα θαλάσσια σύνορα μας

Παράλληλα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι μέχρι την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο στην Αθήνα στα τέλη Οκτωβρίου θα είναι έτοιμη προς υπογραφή η αμυντική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ.

Πηγή: Skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ