Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης πραγματοποίησε σήμερα εποικοδομητική συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Μανώλη Καρτσωνάκη.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα επίκαιρα ζητήματα της εκπαίδευσης που αφορούν άμεσα και την Κρήτη, μεταξύ αυτών τα κενά που υπολείπονται να καλυφθούν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ηρακλείου, ο επαναπροσδιορισμός των δυσπρόσιτων, το ζήτημα της σχολικής στέγης, αλλά και της ολόπλευρης ενίσχυσης της Ειδικής Αγωγής και της ανάγκης για επιτάχυνση της πρόσληψης των 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή  – τις οποίες έπειτα από πολλά χρόνια δρομολόγησε πρώτη η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε επίσης στην εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, η οποία επίσης ψηφίστηκε και δρομολογήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλυφθούν οι αναγκαίες θέσεις που αφορούν την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Καρτσωνάκη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...