Βασίλης Φεύγας: "Δεν είναι στόχος της κυβέρνησης η δίωξη πολιτικών αντιπάλων, αλλά η διαλεύκανση της αλήθειας!"

Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας για το ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού, καθώς επίσης και για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. 

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην υπάρχει συνωστισμός προσφύγων σε συγκεκριμένα σημεία», δήλωσε ο κ. Φεύγας και συμπλήρωσε πως γίνεται λόγος για «μικρά κέντρα υποδοχής που θα συμβάλλουν στη αποσυμφόρηση των ελληνικών νησιών, ώστε να μπορούν να εγκλιματιστούν οι πρόσφυγες, να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για τους ίδιους, αλλά και οι τοπικές κοινωνίες να μην υποστούν μεγάλο φόρτο».

Για την υπόθεση Novartis τόνισε πως «δεν είναι στόχος της κυβέρνησης η δημιουργία δικαστηρίων δίωξης πολιτικών αντιπάλων», αναφερόμενος στην επιλογή της κυβέρνησης να μη βάλει στο «κάδρο» τον Αλέξη Τσίπρα και επεσήμανε ότι στόχος μας είναι η διαλεύκανση της αλήθειας σε μια υπόθεση –σκευωρία που στόχο είχε να σπιλώσει πολιτικούς αντιπάλους. 

Ερωτώμενος για τις επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια υποστήριξε πως «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστεί ο νόμος και η τάξη σε όλη την Ελλάδα», ενώ δεν παρέλειψε να επιρρίψει τεράστιες ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορώντας την πως αυτή δημιούργησε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ