"Νέοι Δρόμοι":"Η παράταξή μας ΔΕΝ τρομοκρατείται, ΔΕΝ εκβιάζεται, ΔΕΝ χειραγωγείται"

Petite Perle 300×250

Ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το δημοτικό συμβούλιο εξέδωσε η αντιπολίτευση

Αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε , εξαιτίας της απαράδεκτης στάσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αντιπολίτευση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η δημοτική παράταξη «Νέοι Δρόμοι» αναγκάστηκε σε αποχώρηση από την σημερινή, πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, αμέσως μόλις ψήφισε τα θέματα που αφορούσαν τον ορισμό των εκπροσώπων στα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Μαλεβιζίου (για να μην παρεμποδιστεί η λειτουργία τους το επόμενο διάστημα) και δηλώνοντας ότι συμφωνεί και με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αιτία της αποχώρησής μας, η επιεικώς απαράδεκτη στάση του προέδρου του Δ.Σ. Σπύρου Καλλέργη να κατέβει από την θέση του, να σταθεί μπροστά στον επικεφαλής της παράταξης Θανάση Κύρκο και να τον απειλήσει ευθέως λέγοντας ότι αν μειδιάσει ξανά όταν εκείνος μιλάει, θα υπάρχει θέμα!!!

Καταγγέλλουμε στους πολίτες του Μαλεβιζίου την αχαρακτήριστη αυτή συμπεριφορά που δεν τιμά το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, ούτε φυσικά και το κύρος της θέσης του Προέδρου του και περιμένουμε την σαφή καταδίκη αυτών των πρακτικών και από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου."

Δείτε τι έγινε εδώ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ