Συνάντηση ουσίας μεταξύ Δημάρχου και εμπόρων για το κυκλοφοριακό

Petite Perle 300×250

Τη σύνταξη κυκλοφοριακής μελέτης που θα τεθεί σε διαβούλευση εξήγγειλε ο κ. Μποκέας

Τα θέματα που απασχολούν τους εμπόρους τέθηκαν επί τάπητος σε συνάντηση που έγινε στο δημοτικό κατάστημα μεταξύ του δημάρχου Μενέλαου Μποκέα και μελών του άτυπου εμπορικού συλλόγου που αυτή τη στιγμή κάνει προσπάθειες για την επανασύστασή του.

Το κυκλοφοριακό είναι πρώτο στη λίστα, με όλες τις παραμέτρους , χώροι στάθμευσης με φωτισμό, απαγόρευση στάθμευσης επί της Ελ. Βενιζέλου , εκ φόρτωση εμπορευμάτων κ.α

Αυτή τη στιγμή η συζήτηση επικεντρώνεται σε προσωρινές λύσεις, καθώς πρώτο μέλημα της δημοτικής Αρχής είναι να γίνει κυκλοφοριακή μελέτη που θα περιλαμβάνει το Γάζι και την Αμμουδάρα που θα δείξει το φόρτο κυκλοφορίας προκειμένου να ληφθούν και οι οριστικές λύσεις.

Όσον αφορά στα προσωρινά μέτρα ο προσανατολισμός είναι στην εξεύρεση διαθέσιμων χώρων επί της αρχής της Ελευθερίου Βενιζέλου, και προς το τέλος του δρόμου , προς τον Αγιο Νικόλαο, όπου είναι ήδη σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με τον ιδιοκτήτη.

Επίσης ζητήθηκε να γίνει ασφαλτόστρωση στο χώρο στάθμευσης που είναι παραπλεύρως της κεντρικής πλατείας του Γαζίου.

Ο κ. Μποκέας τόνισε μεταξύ άλλων ότι για να γίνει το Γάζι σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη δεν φτάνουν μόνο οι υποδομές αλλά και η αλλαγή της νοοτροπίας.

Εκτός από το κυκλοφοριακό τέθηκαν και άλλα ζητήματα που αφορούν στην καθαριότητα, στον επαρκή φωτισμό, ενώ ζητήθηκαν και περισσότερα παγκάκια.

Επίσης ζητήθηκε να γίνονται πλύσεις στα πεζοδρομία και γενικότερα να μπει μια τάξη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ