Η ενίσχυση της αστυνόμευσης στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Μ. Φραγκάκη με τον Αστυνομικό Δ/ντή Ηρακλείου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή ν. Ηρακλείου, κ. Νικόλαο Σπυριδάκη και τη διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου κα. Ιωάννα Χουλάκη είχε, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης – η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου – συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική αστυνόμευση της περιοχής του Δήμου καθώς επίσης και ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της ΕΛ.ΑΣ. με κεντρικό άξονα προτεραιότητας την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του πολίτη στην καθημερινότητά του.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, αφού ευχήθηκε στο Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας καλή επιτυχία και καλή θητεία, υπογράμμισε ότι η Αστυνομία θα συνεργαστεί στενά με το Δήμο για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων αστυνόμευσης και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ από την πλευρά του ο κ. Φραγκάκης εστίασε στην ανάγκη συστηματικής διενέργειας αστυνομικών ελέγχων προκειμένου να είναι εφικτή η βέλτιστη αστυνόμευση σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.

Related Articles