Η ανδρική ομάδα του ΟΦΗ στο πλευρό των κοριτσιών

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο ΟΦΗ φέτος θα έχει διπλή εκπροσώπηση στην Α’ Εθνική στο ποδόσφαιρο!
Τους άνδρες, αλλά και τις γυναίκες, που επέστρεψαν φέτος για να μείνουν στην μεγάλη κατηγορία.
Σε μια πράξη με σπουδαία μηνύματα, οι …άνδρες του ΟΦΗ, αποδείχθηκαν πραγματικοί …τζέντελμαν στα κορίτσια της ομάδας.
Με πρωτοβουλία του αρχηγού Ανέστη Νάστου, μαζεύτηκαν χρήματα από τους παίκτες, ώστε να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, για τα κορίτσια του ΟΦΗ, που δεν κάνουν επαγγελματικό αλλά ερασιτεχνικό αθλητισμό και αναζητούν συμμάχους για την προσπάθεια τους!


Ειδικά για τον αρχηγό του ΟΦΗ, Ανέστη Νάστο, τα κορίτσια του ΟΦΗ, έχουν να λένε πάντως, ότι είναι πάντα δίπλα τους, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον ΟΦΗ και τους βοηθάει, σε ότι του ζητηθεί.


«Δείξε και εσύ την αγάπη σου, στην προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, τα κορίτσια του ΟΦΗ, με σκοπό να «προμοτάρουν» τα εισιτήρια διαρκείας τους, που είναι στην διάθεση του κοινού.
Tα κορίτσια του ΟΦΗ κάνουν σέντρα στην Α’ Εθνική, στις 13 Οκτωβρίου, με πρώτο αντίπαλο τη Λάρισα εντός έδρας, στο πρώτο επαρχιακό ντέρμπι της χρονιάς!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...