Κοσμοπλημμύρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αστόρια της Νέας Υόρκης

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Κοσμοπλημμύρα περίμενε χθες τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Ήταν μια ιστορική επίσκεψη αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην καρδιά του Ελληνισμού, καθώς παρόμοιο γεγονός έχει να συμβεί για 22 ολόκληρα χρόνια!

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομιλίας του Έλληνα Πρωθυπουργού και περισσότερα από 1.000 άτομα ήταν εκεί για να ακούσουν και να χαιρετίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακούγοντας ταυτόχρονα μήνυμα ελπίδας για την Ελλάδα και τους απανταχού Έλληνες.  

Ο Μαλεβιζιώτης Μανόλης Βεληβασάκης, πρώην Πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, ήταν παρών καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος μίλησε για την ψήφο των ομογενών, τονίζοντας επίσης ότι θα βοηθήσει και στη σύσφιξη των σχέσεων των αποδήμων με το Εθνικό Κέντρο, κάτι το οποίο κρίνεται απαραίτητο όχι μόνο για το καλό του απανταχού Ελληνισμού αλλά και της ίδιας της Ελλάδας.   

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...