Το ευχαριστώ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε όσους βοήθησαν να γίνει πράξη η προτομή του Μανόλη Ρασούλη

Petite Perle 300×250

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Κοτσιφάκης, ευχαριστούν όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση της προτομής του Μανόλη Ρασούλη, η οποία κοσμεί πλέον το παρκάκι στη συμβολή των οδών Πετλέμπουρη και Ισαύρων στα Καμίνια.
Το έργο αυτό αποτελεί ένα ελάχιστο φόρο τιμής, σε ένα σπουδαίο φίλο του ΟΦΗ και μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει η πόλη μας.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος χρηματοδότησε την προτομή, του Μανόλη Ρασούλη.
Ωστόσο, τόσο στην κατασκευή της προτομής, αλλά και την αναμόρφωση του πάρκου, που την φιλοξενεί, αλλά και στην τέλεση της λιτής εκδήλωσης των εγκαινίων, συμμετείχαν άνθρωποι τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:
-Τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Νίκο Ψιλάκη, ο οποίος έδωσε κύρος στην εκδήλωση, με τα λόγια που είπε για τον Μανόλη Ρασούλη.

-Τη Νικόλ Πυθαρούλη που επιμελήθηκε το όμορφο σκίτσο, απέναντι απο τον πάρκο του Μανόλη Ρασούλη, με στίχους απο τα τραγούδια του.

-Τον Μανόλη Τσουρή (Σύμβουλος τρίτου δημοτικού διαμερίσματος).
– Το Συνεργείο ηλεκτρολόγων του Δήμου Ηρακλείου.
-Το Συνεργείο πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου.
-Τον Δήμο Ηρακλείου για τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν περιμετρικά του πάρκου.
-Την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.
-Τον φούρνο Χαρωνίτη για τα εδέσματα που προσέφερε στα εγκαίνια
-Το Ζαχαροπλαστείο-Φούρνος Πλουμή.
– Τον Κώστα Σταυρακάκη για την μικροφωνική εγκατάσταση.
– Την επιχείρηση του Γιώργου Αλετρά, για τις εργασίες στο χώρο.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του ΟΦΗ που συμμετείχαν και έδωσαν το «παρών» σε αυτήν την ιστορική για μας, εκδήλωση. Αλλά και τους κατοίκους των Καμινίων, τους παιδικούς φίλους και γείτονες του Μανόλη Ρασούλη, που ήταν εκεί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ