Αλλαγή σκυτάλης και επίσημα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Δουλειάς μας,το Ηράκλειο να μπει ξανά στην ελίτ των αγώνων,δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός

Επανεκκίνηση επιδιώκει να κάνει ο νέος πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, μετά και την επίσημη ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Στην πρώτη του δήλωση αναφέρθηκε στο χρέος που έχει η διοίκηση για ασφαλείς υποδομές με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών και των επισκεπτών των εγκαταστάσεων.

Όπως επίσης και στο στόχο που είναι το Ηράκλειο επάξια να συμμετέχει σε αγώνες όλων των αθλημάτων με αθλητές υψηλού επιπέδου καθώς η μαγιά υπάρχει.

Ο κ. Ζερβός αναφέρει επίσης στην γραπτή του ανακοίνωση ότι στον αθλητισμό δεν περισσεύει κανείς, αναφέρθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, κι ευχαρίστησε την απερχόμενη διοικούσα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε και επίσημα πλέον τη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Καλουδιώτη και τα μέλη της απερχόμενης Διοικούσας για την προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Ως νέα Διοίκηση έχουμε χρέος και οφείλουμε να παρέχουμε στους Αθλητές μας αθλητικές εγκαταστάσεις, ασφαλείς, σύγχρονες και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών και των επισκεπτών των εγκαταστάσεων.

 Δέσμευσή μας αποτελεί η διαρκής συνεργασία ώστε η οικογένεια αθλητών, γονέων, παραγόντων, διοίκησης και Υφυπουργείου Αθλητισμού να έρθουμε πιο κοντά και να πετύχουμε πολλά, μέσα και έξω από τις πισίνες μας, μέσα και έξω από το στάδιο μας, μέσα και έξω από τα γήπεδα basket, volley, tennis.

Η συνεργασία με κάθε υγιές ενεργό κύτταρο του Ηρακλείου, της Δημοτική Αρχής και της Περιφέρειας Κρήτης είναι αυτονόητη.

Το Ηράκλειο διαχρονικά συμμετείχε σε αγώνες όλων των αθλημάτων, με αθλητές υψηλού επιπέδου.

Η πόλη μας κατά το παρελθόν φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

 Δική μας δουλειά είναι το Ηράκλειο να επιστρέψει στην ελίτ αυτών των αγώνων.

 Είναι ευτυχές γεγονός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατάγεται από το Ηράκλειο και συνάμα είναι ένας άνθρωπος που δίνει έμφαση στον κλασσικό αλλά και ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η Διοίκηση του ΕΑΚΗ θα είναι πάντα διαθέσιμη για γόνιμο και ειλικρινή διάλογο με όλους.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε, έχουμε να συνθέσουμε δυνάμεις και να λύσουμε προβλήματα.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ