Πρόταση Αλ. Μαρκογιαννάκη για συνέχιση του "Εξοικονομώ" στην Κρήτη

Petite Perle 300×250

Πρόταση για τη συνέχιση του προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον ΙΙ» στην Κρήτη κατέθεσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη

Στο σχετικό κείμενο αναφέρει : "Μόλις την περασμένη Τετάρτη 25/09/2019 άνοιξε η εφαρμογή του προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον ΙΙ» για την Περιφέρεια Κρήτης. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πόροι εξαντλήθηκαν, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης, σε σχεδόν 2 ώρες. Αποτέλεσμα αυτού φυσικά ήταν πολλοί ενδιαφερόμενοι να μην προλάβουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Δεδομένου ότι η Περιφέρεια Κρήτης είναι ουραγός στην απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ, προτείνουμε στον κ. Αρναουτάκη να αναλάβει άμεσα τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες και να μετακυλήσει πόρους ΕΣΠΑ από μη ενεργά προγράμματα, προς το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ», γεγονός που θα συμβάλλει τόσο στην βελτίωση της απορροφητικότητας των Ευρωπαϊκών πόρων όσο και θα δώσει την ευκαιρία να ικανοποιηθούν επιπλέον δικαιούχοι όπως συνέβη και σε άλλες περιφέρειες"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ