Τρέχουν για να ξεκινήσουν οι εργασίες στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας αρχές Οκτωβρίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Απαιτείται έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Αγώνα δρόμου κάνει η δημοτική Αρχή που έχει αναλάβει το ρόλο του «διαμεσολαβητή» μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο των διαδικασιών που ακολουθούν τα έργα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας που έχει αναλάβει προσωπικά το ζήτημα,στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη  συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη, ενημερώθηκε  ότι  η Αποκεντρωμένη  έχει λάβει το αίτημα για την κυκλοφοριακή σύνδεση ωστόσο ακόμα δεν έχει εγκριθεί.

 Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι αυτό το ζήτημα πρέπει άμεσα να λήξει για να σταλεί ο φάκελος προς την τροχαία, για να γίνουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τόνισε επίσης, ότι  άμεσα απαιτείται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη μετατόπιση των στύλων της ΔΕΗ.

Τη λήξη όλων των ενεργειών περιμένει ο εργολάβος που είναι με δεμένα τα χέρια από τις 9 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε η “Φωνή του Μαλεβιζίου”.

Η κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι αναγκαίες διότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες πάνω στην εθνική οδό.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...