Δύσκολες ώρες για τον 39χρονο εργάτη που έπεσε στα θεμέλια εργοταξίου

Petite Perle 300×250

Δύσκολες είναι οι ώρες για τον 39χρονο αλλοδαπό που τραυματίστηκε πολύ βαριά στο εργοτάξιο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, χθες μετά τις 4 το απόγευμα όταν έπεσε από σκαλωσιά που βρισκόταν σε ύψος 6 μέτρων.
Η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση, καθώς και δύο πυροσβεστών, για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο εργάτη από τα θεμέλια του εργοταξίου όπου γίνονται οι εργασίες.
Ο 39χρονος φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και για την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του χορηγήθηκε οξυγόνο, καθώς υπάρχουν ενδείξεις και για πνευμονοθώρακα. Ο τραυματίας αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων, οι γιατροί περιμένουν να σταθεροποιηθεί η υγεία του, για να αποφασίσουν την περαιτέρω αντιμετώπισή της.
Το ΕΚΗ συγχαίρει τους αφανείς ήρωες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των Πυροσβεστών:

«Το ΕΚΗ συγχαίρει το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την άμεση κινητοποίηση και την καθολική συμβολή του κατά την διάρκεια του εργατικού ατυχήματος, που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Είναι ενδεικτική η αμεσότητα των παρεμβάσεων των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ Κρήτης, που με το ελάχιστο προσωπικό και τις υλικοτεχνικές ελλείψεις που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια σε αυτό, προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περιστατικό, υπερβάλλοντας κάθε φορά εαυτόν.

Παράλληλα, να ευχαριστήσουμε και τους Πυροσβέστες, που έσπευσαν να συνδράμουν στις προσπάθειες των διασωστικών συνεργείων, για τον απεγκλωβισμό του 39χρονου αλλοδαπού εργάτη από το σημείο, όπου είχε πέσει».

φωτογραφία αρχείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ