Πρώτη νίκη για ΠΑΟΚ με… υπογραφή Ανδρέα Στρατήγη!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Πολύ σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ που πέρασε από το Πανεπιστήμιο μετά και την επικράτηση με 0-1 επί της Μινωικής για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στα 45' πρώτα λεπτά καμία από τις δύο ομάδες και κυριάρχησε, με την νευρικότητα να είναι το κύριο συστατικό που είχαν οι εικοσιδύο ποδοσφαιριστές.

Πρώτη στιγμή του αγώνα στο 7' με το δυνατό σουτ του Παπαδιού από μακρινή απόσταση η μπάλα άουτ.

Στο 15' επικίνδυνο σουτ του Ανωγειανάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε στον Τσαμπουράκη και έφυγε κόρνερ. Στο 32ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Μινωική. Τρομερή σέντρα του Χατζηδημητρίου στην πλάτη της άμυνας, ατομική του Κλίνη που από καλή θέση σουτάρε άουτ.

41ο λεπτό και σέντρα του Σκούφου από τα δεξιά ο Μωραΐτης έκανε τη κεφαλιά από καλή θέση έδιωξε ο Στεφανής τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ με την είσοδο των Στρατήγη και Απλαδά έγινε σαφώνς πιο επιθετικός. Στο 52' σουτ του Ανωγειανάκη από πολύ καλή θέση με γροθιές έδιωξε ο Αμπατζής.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά, στο 55ο λεπτό ο ΠΑΟ Κρουσώνα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά την όμορφη κάθετη πάσα του Ανωγειανάκη ο Στρατήγης με άψογο τελείωμα έκανε το 0-1.

Στο 67ο λεπτό όμορφη ατομική και δυνατό σουτ του Κοζορώνη δύσκολα απέκρουσε ο Αμπατζής. Έντεκα λεπτά μετά, στο 78' δυνατό σουτ του Σταυρουλάκη έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ.

Στο 82ο λεπτό σέντρα του Απλαδά από τα δεξιά κεφάλια του Ανωγειανάκη με την μπάλα να φεύγει μακριά. Το τελικό σφύριγμα του Χαραλαμπάκη βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή μαζί με το πρώτο τρίποντο της χρονιάς για την ομάδα του Κρουσώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μινωική: Αμπατζής, Τσαμπουράκης, Χατζηδημητρίου, Στεφανής, Βαρδονικολάκης ( 46' λτ. Σταυρουλάκης), Καραντινάκης, Κλίνης (64' Χριστάκης), Καστελλιανάκης, Στακάκης, Αστυρακάκης (46' Ρουμελιώτης), Νικηταράς (80' Καμαράτος)

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Κοκολογιάννης (64' Ζωνάκης), Γεωργόπουλος, Παπαδιός, Βασιλείου, Σκούφος (46' Απλαδάς), Σούρσος (46' Στρατήγης) , Ξημεράκης, Ξηρός, Ανωγειανάκης, Μωραΐτης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ