Άστοχος ο Άγιος Δημήτριος 1-1 με τον ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Εντυπωσιακό όσο και επεισοδιακό παιχνίδι έγινε στα Καλέσα με τον Άγιο Δημήτριο και τον ΟΦΑΜ να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιος Δημήτριος κυριάρχησε στο γήπεδο και έχασε φοβερές ευκαιρίες να βάλει 3 και 4 γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την ισοφάριση ο ΟΦΑΜ ανέβασε την απόδοση του αλλά τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μανωλακάκης ο οποίος ισοφάρισε έτσι το γκολ που δέχθηκε για το οποίο φέρει ευθύνη.

Στο 12' έξοχη προσπάθεια και σουτ του Τσαφαντάκη λίγο άουτ.

Στο 15' λάθος στην άμυνα του ΟΦΑΜ ο Γ. Κατσαμάνης βγήκε μόνος αλλά ο τερματοφύλακας Φραγκουλάκης έδιωξε με τάκλιν πριν ο φορ του Αγίου Δημητρίου τσιμπήσει τη μπάλα.

Στο 35' κεφαλιά του Μ. Κατσαμάνη και τρομερή απόκρουση του Φραγκουλάκη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπάμπης Κατσαμάνης με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στο 38' άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γ. Κατσαμάνη με τον Φραγκουλάκη εκτός εστίας αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 51' δυνατό συρτό σουτ του Κυριακάκη, απέκρουσε καταπληκτικά σε κόρνερ ο Μανωλακάκης.

Στο 71' φάουλ του Κτιστάκη από πλάγια ο Μανωλακάκης έχασε τη μπάλα και ο Σκουλούδης εξ' επαφής στο κενό τέρμα ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Γιάννης Αναγνωστάκης με δεύτερη κίτινη κάρτα.

Στο 80' διπλή φανταστική απόκρουση του Μανωλακάκη σε σουτ των Κολλαρετάκη,Μουλακάκη, στη συνέχεια ο Κοσκινάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.

Στο 89' ο Κυριακάκης από πάσα του Φασουλάκη πλάσαρε από καλή θέση λίγο άουτ.

Στο 90' ο Γ. Κατσαμάνης από άστοχη έξοδο του Φραγκουλάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ.

Σε μία διένεξη που ακολούθησε αποβλήθηκε ο Λαδουκάκης από τον ΟΦΑΜ.

Στο τέλος του αγώνα είχαμε επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια και μετά από αρκετή ώρα η κατάσταση εκτονώθηκε.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης, Σερλιδάκης, Σ. Αναγνωστάκης, Μ. Κατσαμάνης, Μιχελουδάκης, Σαλούστρος, Γκαγκάκης, Τσαφαντάκης, Γ. Κατσαμάνης, Αναγνωστάκης, Χ. Κατσαμάνης(81' Κουτρούλης).

ΟΦΑΜ: Φραγκουλάκης, Καρακωνσταντάκης(60' Φασουλάκης), Δεληγιαννάκης(74' Μυτάκης), Σφακιανάκης, Κτιστάκης, Ρογδιανάκης(46' Μουλακάκης), Κυριακάκης, Κολλαρετάκης, Σκουλούδης, Λαδουκάκης, Αεράκης(46' Κοσκινάς).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ