Τα προβλήματα της αγοράς καυσίμων σε πανελλαδική συνάντηση των πρατηριούχων

Petite Perle 300×250

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, πανελλαδική συγκέντρωση του κλάδου, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα της αγοράς καυσίμων, ενόψει και της έναρξης της περιόδου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου.


Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:


-Η ανεξέλεγκτη παραβατικότητα που εξακολουθεί παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις και δεσμεύσεις της Πολιτείας να μαστίζει την αγορά καυσίμων, εις βάρος των νόμιμων επιχειρήσεων και του καταναλωτή.
-Ο αθέμιτος ανταγωνισμός.
-Η πολυνομία και η γραφειοκρατία, που αυξάνουν το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων και καθιστούν τους πρατηριούχους έρμαια στις διαθέσεις των ελεγκτικών αρχών.


Στη συγκέντρωση θα παραστούν και θα μιλήσουν:


–  Ο Καθηγητής εργατικού και συνδικαλιστικού  δικαίου, νομικός και πρώην υπουργός κ. Αλέξης Μητρόπουλος για τα ασφαλιστικά θέματα των πρατηριούχων – εμπόρων καυσίμων.


–  Ο φοροτεχνικός κ. Αντώνης Μουζάκης για τα λογιστικά – φορολογικά θέματα του κλάδου.

  • Ο   Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.Π.Ε.Κ Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος  κ. Γιώργος Ξανθούλης για τις τελευταίες εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο της αγοράς και ιδίως στο ζήτημα της συγκρότησης Κοινοπραξιών πρατηριούχων για απευθείας εισαγωγές καυσίμων.
  • Ο τεχνικός σύμβουλος της Π.Ο.Π.Ε.Κ. ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος-μηχανικός κ. Παναγιώτης Καρανάσιος
    Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος) και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.
     

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ