Βραβεύτηκαν οι μαθητές του διαγωνισμού «Παιχνίδι και Μαθηματικά» (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Κατάμεστο ήταν το αμφιθέατρο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης από περήφανους γονείς και συγγενείς των μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Μαλεβιζίου, όπου βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στο 13ο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής  Εταιρείας με τίτλο "Παιχνίδι και Μαθηματικά – Ο Μικρός Ευκλείδης".

Πρόκειται για 30 μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης των σχολείων του δήμου Μαλεβιζίου που έδωσαν γραπτές εξετάσεις το Μάρτιο και αναδείχτηκαν σε λαμπρά μυαλά και μελλοντικά νέους επιστήμονες.

Άλλωστε, γι' αυτό που πρέπει να περηφανεύεται το Μαλεβίζι είναι για το επίπεδο της Παιδείας και την επιτυχία των μαθητών του στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ίσως είναι λίγο νωρίς, αφού οι βραβευθέντες είναι μαθητές Δημοτικού, όμως τα θεμέλια και οι γερές βάσεις ενός μαθητή αποκτούνται κυρίως στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι βραβευθέντες μαθητές είναι οι εξής:

Από το 1ο Δημοτικό Σχολείο: Μπαλάφας Χρήστος, Νησανάκης Μανόλης, Ζενελάι Ερίσα, Κοτσυφού Ευγενία, Ζαφειράκης Αντώνης, Βεϊσάκη Βάλια και Πλευράκη Στεφανία.

Από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου: Ορφανίδης Γεώργιος, Νταγιαντά Μιχαέλα, Κυριακάκης Στέφανος, Σταμπουλή Αγγελική, Γερακιανάκη Μαρία, Μαρκατάτος Γεώργιος, Τουτουνζάκη Ελένη, Βολιτάκη Αφροδίτη, Καψαλάκης Αλέξανδρος, Μουλακάκη Σοφία, Αναγνωστάκη Μαρία, Παπαδάκη Ειρήνη, Σωκιανού Ελεάννα, Γκούφας Δημήτρης και Γιάννης Κουτάντος.

Aπό το 3ο Δημοτικό Γαζίου: Μανώλης Χνάρης.

Από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας: Δαμιανάκη Μιχαέλα, Σεραμετίδης Γεώργιος, Τετζαϊλίδη Αλεξία, Φρογάκης Άγγελος, Χατζάκης Νικόλαος και Χωματάς Αναστάσιος.

Από το Δημοτικό Κρουσώνα: Λυδάκη Γεωργία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου βραβεύθηκαν στις 15/9/2019 οι μαθητές που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης».

Πρόκειται για τους μαθητές του Σχολείου:

Από την ΣΤ τάξη: 1ο βραβείο ο Ζαχαριουδάκης Διονύσης 

Από την Ε τάξη:   3ο βραβείο Κλάδου Κατερίνα, Κοτσυφού Εβίτα, Μπριτζολάκη Βασιλική

Με περηφάνια ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου συγχαίρει τους μαθητές, δηλώνοντας στη «Φωνή του Μαλεβιζίου»: "Η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δ.Σ. Γαζίου με περηφάνια συγχαίρει τους μαθητές του που διακρίθηκαν στο μαθηματικό διαγωνισμό και βραβεύτηκαν. Όπως επίσης συγχαίρει και τους μαθητές του που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Φυσικής και βραβεύτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή πρόοδο στα υπόλοιπα μαθητικά τους χρόνια".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ