ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»

Petite Perle 300×250

Πολύτιμες συμβουλές σε όσους θέλουν να μαγειρέψουν αυθεντικές ιταλικές συνταγές
προσφέρει το σεμινάριο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας» που διοργανώνει το
ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΙΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες
αλλά και ερασιτέχνες της μαγειρικής για να τους μυήσει στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας.


Ενότητες σεμιναρίου:
 Εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα
 Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
 Οργάνωση εργασίας
 Συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού)
 Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
 Πρακτική εργασία
 Εξετάσεις
Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το
κόστος των υλικών).
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 07/10/2019 έως 23/10/2019 και ώρες
18:30-21:00
Διάρκεια: 18 διδακτικές ώρες. Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός
Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης
σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!
Εισηγητής: Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον
τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε
πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων
εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και
συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της
εκπαίδευσης.


Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9,
τηλ: 2810 302730 φαξ 2810-227189, [email protected] από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ.
και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ