Επέστρεψε στο Ηράκλειο ο Γκόραν Ντρούλιτς

Petite Perle 300×250

Γκόραν Ντρούλιτς! Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που πέρασαν την προηγούμενη δεκαετία από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ, μια μεγάλη μορφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Ο Σέρβος παλιός ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής επέστρεψε στο αγαπημένο του Ηράκλειο για διακοπές και είδε πολλούς γνωστούς και φίλους. Ωστόσο η παρουσία του στην πόλη είχε και έντονο χρώμα Δαμάστας!

Ένας από τους πρώτους που συνάντησε ήταν ο γενικός αρχηγός της Δαμάστας, ο Γιώργος Πολυχρονάκης, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι από τα παλιά και χάρηκε πολύ που στην ομάδα αγωνίζεται τώρα ένας παλιός του συμπαίκτης στον ΟΦΗ, ο Μανόλης Ρουμπάκης, με το στιγμιότυπο από το «50-50» να είναι χαρακτηριστικό. Ο Γκόραν γνωρίζει βέβαια πολύ καλά και τους Τάσο Τριανταφύλλου και Ανέστη Αναστασιάδη, με τους οποίους δεν υπήρξε συμπαίκτης στον ΟΦΗ αλλά συναντήθηκαν ως αντίπαλοι στο πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα.

Μάλιστα, αύριο θα πάει και ο ίδιος για να δει την προπόνηση που θα γίνει στην έδρα της Δαμάστας, όπου έχει προγραμματιστεί και μπάρμπεκιου από τον Μπάμπη Παπαδομιχελάκη για την γέννηση του παιδιού του…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ