“Μανούλα” στις κλοπές 33χρονος στο Ηράκλειο-Συνελήφθη και συνεργός του

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Εξιχνιάστηκαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τέσσερις υποθέσεις κλοπών οχημάτων και έξι υποθέσεις αρπαγής τσαντών στο Ηράκλειο.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη 33χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Επιπλέον, συνελήφθη ακόμα ένας άντρας 37 ετών, κατηγορούμενος για απάτη με υπολογιστή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 28.07.2019 έως και την 1.10.2019 είχε διαπράξει δύο κλοπές οχημάτων και δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών και στη συνέχεια τα κλεμμένα οχήματα άρπαξε τις τσάντες οι οποίες περιείχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 6.000 ευρώ.

Επιπλέον, από την συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 33χρονος αφαίρεσε πορτοφόλι και στη συνέχεια το παρέδωσε στον 37χρονο ο οποίος προέβη σε αγορές χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα ανάληψης που είχε στο εσωτερικό του.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 37χρονος, ενώ τα κλεμμένα είδη που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν στην παθούσα.

Επιπλέον, τα οχήματα και δίκυκλη μοτοσυκλέτα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Related Articles