Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Δήμαρχο από μια μητέρα

Τελευταία Ενημέρωση:

Συγχαρητήρια επιστολή  προς το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, απέστειλε μητέρα για την άμεση παρέμβασή του, όπως αναφέρει, στο θέμα που προέκυψε με τη μηχανική βλάβη στο όχημα του μεταφέρει τα παιδιά στο ΚΔΑΠ Γαζίου.

Η επιστολή που έστειλε η κυρία Μαρία Μπρίνταλου στη “Φωνή του Μαλεβιζίου” έχει ως εξής:

«Μενέλαος Μποκέας : Δήμαρχος Γαζίου!!

Νέος ! (?) , Άπειρος ! (?)

Όμως, δημιουργικός , αποτελεσματικός , των άμεσων  λύσεων στα διάφορα προβλήματα!!

Η επίλυση του μεγάλου προβλήματος που για αρκετές ημέρες ταλαιπώρησε τις οικογένειες των παιδιών με ειδικές ικανότητες, του ΚΔΑΠ Γαζίου, όταν το αυτοκίνητο που τα μεταφέρει από, και προς τα σπίτια ΧΑΛΑΣΕ , με άγνωστο το χρόνο επισκευής, ο Δήμαρχος μόλις το πληροφορήθηκε τυχαία και όχι από τους υπευθύνους όπως θα έπρεπε….. , ενήργησε προς τιμήν του ΑΜΕΣΑ και έδωσε την πρέπουσα λύση:  Μίσθωση αυτοκινήτου!!!

Συγχαρητήρια Δήμαρχε για την ευαισθησία σου αυτή , στοιχείο που μας δίνει την πεποίθηση και την ελπίδα να πούμε ότι το έργο του Δήμου Γαζίου θα πάει μπροστά ,με μπροστάρη έναν θαρραλέο και αποφασιστικό δήμαρχο που ξέρει να ελίσσεται και να δημιουργεί!»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...